• info@fly7.ir

  • شماره تماس :66533072-66531091(021)

  • ساعت کاری :9صبح تا 6 بعدظهر

ویزا شینگن | ویزا کانادا

تیم کاری ما متخصص در امور اخذ ویزای شینگن و اروپا

با چندین سال تجربه و کادری متخصص و متعهد


 66533072-66531091(021)
جامع ترین سایت ویزا (کلیک کنید)  fly7.ir



در اين بخش سعي داريم شما را با انواع روشهاي اخذ ويزا و مهاجرت به کشور کانادا آشنا نماييم

 

 - ويزاي توريستي

 

 اين ويزا به متقاضياني داده ميشود که خواستار بازديد توريستي از کشور کانادا هستند و يا اقوامي دارند که مقيم کشور کانادا ميباشند. ويزاي توريستي کانادا اصولا به صورت چند بار صادر ميشود و دارنده اين ويزا اجازه اين را خواهد داشت که به (Multiple Entry) ورود اندازه 6 ماه از سال در کانادا حضور داشته باشد. اين نوع ويزا اصولا به مدت  10 سال اعتبار دارد اما توجه کنيد که کشور کانادا اين نوع ويزا را تا پايان تاريخ انقضاي پاسپورت کنوني شما صادر مينمايد. از آنجايي که پاسپورتهاي ايراني اصولا به صورت 5 ساله

صادر ميشود، در کشورمان اين نوع ويزا به ويزاي مولتي 5 ساله مشهور شده است.

 مدارک مورد نياز جهت اخذ ويزاي توريستي کانادا به طور پايه اي مشابه مدارک مورد نياز ويزاي شنگن ميباشد اما نکته حائز اهميت در اين ميان آن است که کشور کانادا به تاريخچه سفر متقاضيان ويزاي توريستي توجه خاصي دارد و معمولا متقاضيان ميبايست در

پاسپورت خود ويزاي (ويزاهاي) شنگن استفاده شده اي را ارائه دهند.

مدارک مورد نياز جهت دريافت ويزاي توريستي کانادا به طور خلاصه عبارتند از:

  • مدارک هويتي شامل : شناسنامه – کارت ملي – آخرين پاسپورت به همراه پاسپورت هاي قديمي
  • مدارک شغلي شامل : گواهي شغلي – قرارداد کاري – تاريخچه بيمه به همراه گزارش ريز پرينت ماهيانه بيمه – فيش حقوقي دو ماه آخر – گواهي بازنشستگي (براي بازنشستگان) – آگهي ثبت، آگهي تاسيس و آگهي تغيرات روزنامه رسمي به همراه ليست حقوق و بيمه پرداختي به کارمندان (براي صاحبان شرکتها) – پروانه کسب و گواهي حقوق و بيمه پرداختي به کارگران (براي صاحبان مشاغل آزاد) – پروانه مطب و گواهي نظام پزشکي ( مخصوص پزشکان ) – پزوانه نظام مهندسي و گواهي ساخت ( مخصوص مهندسان )
  • مدارک ملکي شامل : سند تک برگي – مبايعه نامه
  • مدارک مالي شامل : نامه تمکن بانکي و پرينت گردش 4 ماه آخر حساب
  • نامه اشتغال به تحصيل در صورت همراهي فرزندان
  • سند ازدواج
  • عکس 3.5 در 4.5 جديد با زمينه سفيد

 

66533072-66531091(021)
جامع ترین سایت ویزا (کلیک کنید)  fly7.ir

 

  - ويزاي تحصيلي

 افرادي که موفق به اخذ اجازه تحصيل از يکي از دانشگاههاي کانادا شوند واجد شرايط دريافت اين ويزا هستند. در صورت اخذ ويزا و سفر به کانادا، اجازه تحصيل شما پس از مصاحبه با ماموران مرزباني کانادا صادر خواهد شد.

 

مدارک مورد نياز جهت اخذ ويزاي تحصيلي به طور خلاصه عبارتند از:

  • مدارک هويتي شامل : شناسنامه – کارت ملي – آخرين پاسپورت به همراه پاسپورت هاي قديمي
  • عکس 3.5 در 4.5 جديد با زمينه سفيد
  • سند ازدواج در صورت همراهي با همسر
  • نامه پذيرش از دانشگاه
  • مدارک ملکي شامل : سند تک برگي – مبايعه نامه
  • مدارک مالي شامل : نامه تمکن بانکي و پرينت گردش 4 ماه آخر حساب
  • ارائه مدرک زبان معتبر در صورت لزوم
  • ارائه محل اقامت در کانادا مانند خوابگاه
  • در صورتي که شخص از طرف والدين حمايت مالي ميشود بايد مدارک ملکي و مالي آنان را ارائه دهد.


 66533072-66531091(021)
جامع ترین سایت ویزا (کلیک کنید)  fly7.ir

 

  روشهاي مهاجرت به کانادا

- مهاجرت از طريق خود اشتغالي:

 در اين روش متقاضي اصلي بايد نشان دهد که در يکي از زمينه هاي ورزشي، هنري و يا کشاورزي در کشور خود به صورت خود اشتغال بوده داراي سابقه بوده و اکنون قادر است پس از ورود به کانادا نيز همان برنامه را ادامه دهد. متقاضيان استفاده از اين سيستم بايد ابتدا خود را با استفاده از سيستم امتيازبندي تخمين بزنند. اين سيستم امتيازبندي عمدتا به عواملي نظير سابقه کاري متقاضي اصلي، تحصيلات و سن متقاضي اصلي، ميزان دانش زباني متقاضي اصلي، و قابليت تطابق متقاضيان با محيط که عمدتا به تحصيلات همسر متقاضي بر ميگردد بستگي دارد. ماکزيمم نمره قابل کسب از اين طريق 100 امتياز است که متقاضي در صورت کسب 35 امتياز واجد شرايط درخواست جهت اقامت از اين طريق خواهد بود. توجه کنيد که تخمين متقاضيان از خود با امتيازدهي افسران بررسي پرونده ممکن است کمي متفاوت باشد. لذا در صورتي که امتياز خود را در حدود 35 حدس ميزنيد کمي احتياط بکنيد.

همچنين توجه کنيد که دو عامل سابقه فرد به عنوان يک فرد خود اشتغال و پلن فرد پس از ورود به کانادا دو عامل بسيار مهم از نظر افسرهاي بررسي پرونده شناخته ميشوند.

همچنين توانايي فرد در تامين هزينه هاي خود پس از ورود به کانادا نيز عامل مهمي در تاييد نهايي اين پذيرش به شمار ميرود. مطابق وبسايت اداره مهاجرت کانادا پروسه بررسي اين دسته از پرونده ها حدود 25 ماه طول ميکشد.

 

:(Skilled Worker) - مهاجرت از طريق مهارت کاري

مطابق اين برنامه، دولت کانادا و همچنين استان کبک به طور جداگانه همه ساله تعدادي از افراد که تخصص مناسبي در زمينه کاري و تحصيلات بالايي در رشته هاي گوناگون آکادميک دارند را در غالب افراد متخصص و جهت اقامت ميپذيرد. مواردي از قبيل آخرين

مدرک تحصيلي، سابقه کاري، سن، ميزان آشنايي با زبان فرانسه يا انگليسي از جمله عوامل تاثيرگذار در قبولي اين دسته از پرونده هاست. ماکزيمم نمره قابل کسب در اين موارد 100 بوده که در صورت کسب 67 امتياز، متقاضي واجد شرايط درخواست براي اين دسته از پرونده ها ميباشد.

قوانین و مقررات

وب‌سایت آریا سفر پردیس طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، قوانین جرایم اینترنتی و مجموعۀ قوانین و مقررات تجارت الکترونیکی فعالیت می‌کند.

بیشتر...

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری آریا سفر پردیس (شماره ثبت: 510682)دارای مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان میراث فرهنگی

بیشتر...

آدرس

آدرس :

تهران، خیابان ستارخان، نرسیده به سه راه تهرانویلا، کوچه عنبر افشان، پلاک 20، طبقه 5، واحد 9

شماره تماس :

66533072-66531091

پشتیبانی شبانه روزی :

09121267043

آدرس ایمیل :

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نقشه